Tisdag padel med maken. Visst är det jobbigt att vara 2 som spelar men det är lättare att träna slag eftersom man alltid måste slå tillbaka bollen själv 🙂

Onsdag gick vi med C & F till Emerald Isla för att käka lunch. Tog köttbullar med potatismos. Så himla gott det var och för 5.95€ inkl dryck är det inget att klaga på. Det var även en välgörenhetsdag så många sålde saker och det var även uppträdanden hela tiden. Vi blev kvar till sen eftermiddag eftersom vi köpt lotter där dragningen drog ut på tiden. Ingen vinst denna gång. 😦

Torsdag padel igen och div shopping (mest mat som vanligt)
C ville köpa ett stort päron han sett i handelsträdgården. Detta päron ska vara dörrstopp till altandörren på mellanplan. (Blev ingen bild på päronet 😅)

Fredag och det var dags att fira C´s födelsedag. Först tog vi en promenad till La Zenia stranden där vi ”lyxade” till med en kanna sangria och friterad babybläckfisk. Så himla mysigt att sitta där i solen och bara njuta.
Lite senare på kvällen gick vi till ”gammelfolket” som skulle följa med på restaurang Sunrise. Förrätt, huvudrätt och en flytande efterrätt intog. Alla var nöjda med maten vilket är roligt.

Annons