Torsdag får vara med på hörnet oxå fast det kanske inte räknas som helg 🙂
Vi tog iallafall en längre promenad med grannarna ner mot havet.
För några veckor sedan när vi kom hem från stan (med bussen) hörde/såg vi brandbilar komma i väldig fart. Nu såg vi vart det brunnit. Ett område med buskar och träd vid havet var helt svarta. Syns inte så bra men det var hela vägen ner till havet som det brunnit.

Fredag var det dags för oss (9 st) att gå och bowla på La Zenia B. Himla roligt att alla kunde komma 🙂
Äta bör man så efter spelet var slut tog vi rulltrappan upp till Fosters där vi var först på hela stället. Blev 2 bord med rejält avstånd mellan dem. Efter ett bra tag bröt vi upp. Vi hade gått dit (med C&F) så vi gick hem med en lite stop på Brutale. Ett ställe vi sett och hört talas om men aldrig besökt. Var hemma lagom till utegånsförbudet började gälla.

Söndag (idag) var dagen D för min första padelmatch ever. Har ju endast spelat med tränare 3 ggr (och då är vi 4 i samma grupp) sen har jag spelat med maken + vänner 3 gånger (eller 2, minns ej)
Man spelade 3 matcher med olika personer varje gång. Det är så roligt när man är 4 st lika ”duktiga” i samma lag. Blir mer spel då. Spelar man med de som verkligen kan spela går matchen väldigt fort att spela 😂
Enda gången man får poäng då är när de missar… och det är inte ofta 😉

Annons