Fredag eftermiddag blev vi hämtade för att åka till Arvidsjaur i Lappland.
Våra vänner har en superfin stuga där som de byggt klart för några år sedan. Vägen dit är helt ok. Renar, granar och tallar efter den 13 mil långa vägen blir dock lite enformigt tillslut. Himla tur man har trevliga samtal i bilen under tiden 🙂
Deras stuga ligger på en udde så det är sjöar runtom. Så vackert!

Klockan var ganska mycket när vi kom fram så efter en lite visning av det senast tillskottet (garaget) åt vi middag. Gillar man saker med ”drag i” så har man kommit till rätt ställe 😉
Satt och pratade ett tag sen lockade sängen för oss alla. 2 av sällskapet hade ju varit vaken sen 06 eftersom dom jobbade.
Ledtråd: inte var det vi 😉

Lördag åkte vi en sväng till Grodkällan. Det är en naturlig källa som är 3 meter djup som man ser botten på. Tyvärr var det lite gråmulet då vi var där så det är inte bra bilder jag tog. C drack vattnet och det är tydligen mycket gott.
Vi åkte hem för att lite senare åka till Krubbjokk där dom har en stuga utan ”lyx”. Dvs vatten, el och toalett 😂
Mörkrädd som jag är undvek jag att dricka vatten under kvällen. (Fanns ju massa annat gott att dricka istället). Annars brukar jag ju klunka i mig mänger med vatten. Ville inte riskera att måsta gå ut mitt i natten, mitt i skogen 😱. Inte min grej som ni märker..

Inga missöden på natten men vi vakade alla runt 06. Drack lite kaffe, städade undan så redan kl 09 var vi hemma i stugan igen. En rejäl frukost och sen en promenad innan vi påbörjade resan hem.
Nu blir det inte många knop till idag 🙂
Eller ja, nån mer kartong ska vi väl lyckas fylla…