I tisdags blev vi bjudna på en god sopplunch hos Carin och Tommy i samband med att jag skulle hämta en sak de köpte med från Sverige åt mig. Efterrätten är det jag kom ihåg att fota. Superfräscht med citronglass och jordnötssmör. Några timmar på deras terrass går fort så när vi kom hem var det bara att börja med middagen. Den skulle nämligen vara i ugnen ett bra tag.

I onsdags efter C hade spelat tennis tog vi bilen och köpte lite kaktusar. Tänkte pröva att hänga dem på altan och då vill vi ha något som tål torka och sol. Och vad passar då bättre än kaktusar 🙂
Blev lite olika varianter som synes. Finns hur mycket som helst att välja på så blir detta inte bra, testar vi annat.

Torsdag blev det ändrade planer. Vi åkte till Bodega Vera istället. Fint ställe med bra utbud av diverse drycker och tilltugg.

Sedan styrde vi bilen mot Callosa. Vi hittade en saluhall som tyvärr var påväg att stänga för dagen. Gillar saluhallar som man även kan köpa och äta mat på. Vi fick irra runt lite innan vi hittade ett ställe som serverade lunch men det gick tillslut. Gott och trevligt var det.

Fredagen var promenadens dag. Vi startade 1030 när Carin och Tommy kom förbi. Gick efter stranden hela vägen till stan. Ett stop mittemellan är skönt så även denna gång stannade vi på samma ställe som sist. God sangria och öl med tapas intogs.
Fortsatte sedan ändå till Restaurang Amber där vi käkade en god lunch.

20190111_144728.jpg

Vägen hem gick fort eftersom vi testade en ny väg för oss. En hel drös med galande tuppar och söta kycklingar såg vi. Hönor var det inte lika många av. En höna kom fram ur busken med en hel drös ungar. Så söta 🙂
Har dock aldrig sett hönsdjur sitta i träd. Denna tupp satt iofs i en buske men tittade man upp så var det många som satt i trädet.
20190111_162615.jpg

Annons