..som årets bloggare lär jag ju inte få 🙂
Vår längsta tid här är nu passerad med dubbel tid. Det känns inte helt fel om jag ska vara helt ärlig. Vi är inne på andra veckan av studierna och det går bra. Visst känns det att man inte har använt hjärnkontoret på ett bra tag. Ibland vill man bara stänga av och lägga sig och tjura istället. En sån gång är det tur att man är två så vi kan prata med varandra och komma fram till en lösning.
Har träffat gamla och nya vänner. Alltid lika roligt. Även Pitebor har vi stött på. Ett par har boende på samma område som oss och det andra höll till i Los Altos. Hos dem var vi igår och käkade pizza. Vi tog ”ledigt” från studierna några timmar för säga hej då till dem. Vilket innebar att vi var ”tvungen” att göra lite uppgifter senare på kvällen. Inga problem men jag jobbar hellre på dagen och ledig på em/kvällen.

Idag hade vi ett prov som skulle skickas in och det var klart redan kl 1400. Då tog vi på oss gåskorna och gick mot stan (efter vattnet). Efter 1 timme stannade vi och tog lite tapas och en KALL öl. Det var gå gott 🙂
Sen var det bara att knalla hemåt och vet ni vad, efter 1 timme var vi hemma igen, 😉