Jösses vad tiden går fort…
Vecka 28 och 30 är jag inte bokad för jobb. Vecka 28 fick jag ”ledigt” så vi får se hur denna vecka blir.
Alltså, nu är det så varmt ute. Skönt för de som har semester iallafall. Lite för varmt för att jobba faktiskt. Dåligt om skugga där vi är nu och jobbar. Jag dricker vatten men det är svårt att få barnen att dricka den mängd de kan behöva.
Det jag fick gjort veckan jag var ledig var att skrapa altan på framsidan. Värmen gör en slö 😁. Jag är faktiskt mer effektiv efter en arbetsdag än en ledig dag. (fast det tror jag kommer ändras när man väl blir ”ledig”) Började skrapa räckena på framsidan så vi kan måla dem sen. Underarbete är så tråkigt. Att sen måla är desto roligare.

Lite promenader har det blivit. Och mycket läsa. Finns ju lite böcker att välja mellan. 😄. Jobbade hela vecka 29. Det är helt ok eftersom Christer jobbar hela sommaren.
Blev sugen på en kaffedrink (utan ”drink”) när vi kom hem från en av våra promenader. Denna var kanongod (enl mig). Förutsatt att man gillar grädde 🙂

 

 

 • 1 msk vit choklad, hackad
 • 2 msk koncentrerad jordgubbssaft
  30 ml espresso
 • 2,5 dl mjölk, gärna lattemjölk
  Hacka vit choklad och lägg i ett glas. Häll över jordgubbssaft och espresson.
  Skumma mjölken och fyll upp glaset. Rör om så att chokladen smälter och allting blandas.
  Toppa med vispgrädde och en jordgubbe för extra festligt resultat.

Umeå har hunnits med liksom lite annat smått och gott. Vi håller på att träna katten att åka bil eftersom hon ska åka med oss till södra Sverige snart. Hon gillar det INTE kan jag tala om. Hennes bur tar upp hela bagaget så hon ska inte klaga på utrymmet iallafall 😉
Var ner till Jävre och kollade på fyren där medans katten fick strosa runt lite

20180722_131729.jpg
Veckorna lunkar alltså på. Jobb, vänner, familj och en underbar sommar hittills.
Det är endast semestern som saknas nu….