Då är snart helgen slut (igen)
Lördag var jag och dottern en sväng på stan. Bjöd henne på lunch på Espresso House. Gillar det stället om man är sugen på enklare mat eller fika. Miljön är mysigast i stan.
Sen var jag gräsänkling hela kvällen. Köpte pizza som jag åt halva av. Såg film och läste lite. Jag hade fått i uppgift att läsa en sak från en läsplatta. Snacka om att jag blev trött av det. Ska jag läsa vill jag läsa ur en bok. Så mycket roligare 🙂

Söndagsmorgon klev vi upp tidigt. Vi skulle hämta hem sonen som varit i Stockholm igen för att fixa inför kommande flytt. Han var  nöjd med helgen och det känns ju skönt även för oss.
20180520_093249.jpg

Sen var det bara hem och lämna av honom eftersom vi ville passa på att göra alla ärenden medans vi ändå var i farten. Fixade även färg till altan som förhoppningsvis blir målat imorgon när C är ledig. Idag var vädret för ostadigt för att måla.
Blir så sugen på att måla om nån vägg i ”sommarstugan”. Varför inte en fondvägg i nån läcker färg? Det är ju lätt att måla tillbaka till vitt om man inte trivs 😉
20180520_122149.jpgNu händer inte mycket mer här. Middagen bestod av bla häststek. Vi prövade häststek eftersom många har prövat det och gillar det. Det smakade som rött kött, typ.. Lätt att hantera och mycket mört blev det.
Nu sitter vi och försöker hitta en bra film på Netflix. Får se vad det blir..

Annons