Så var det fredagskväll igen. Skönt att inte ligga i frossa denna helg. Trist att det är makens jobbhelg. Nåja, vår ledighet kommer nog snart 🙂
Att jobba 3 dagar denna vecka känns lyxigt. Är lite hostig än så tröttheten beror på förkylningen istället för att man blivit trött av ljudnivån på jobbet. Eftersom det är fredag blev det lite film på jobbet. Pippi Långstrump. Så kul att se lite av den igen. Våra barn har varit mer för Disney och tecknat generellt än ett ”Astrid-lindgren-barn”

20180216_194756.jpg
Även om lunchen är en sk pedagigisk lunch (dvs gratis) så lämnar den ibland lite att önska 😉 Jag klagar inte utan det är riktigt lyxigt att få maten. (Man kan ju alltid ta med eget om man vill.)
Normalt finns det helt ok av grönsaker men just till pannkaka är det morötter och gurka och det får ungarna ta i första hand. Man kan ju alltid tänka på andra luncher medans man äter.

 

Får se om vi orkar se lite Netflix när maken kommer hem om en stund. Han har ingen sovmorgon imorgon, men det har jag. Det är så skönt att bara lulla runt lite på morgonen utan måsten…