Söndag morgon. Sista dagen på helgen.
Det blev en snabbvisit till stan igår för att fixa till mina glasögon (eftersom ena siliconkudden som ligger mot näsroten hade lossnat.) Glasögonen var även lite sneda. Får väl kalla det för ”arbetsskada”. Detta fixade de till på ett nafs. Känns så skönt att kunna gå in i en butik och få hjälp på en gång. Även om det kostar lite mer vid inköp. Efter besöket hos optikern åkte jag och handlade lite till ikväll. Blev av någon underlig anledning sugen på varma mackor  🙂 (tack Carin för inspirationen )
Väl hemma var det bara till att börja skotta bort nattens skörd. Fortfarande pudersnö så det går lätt. Börjar dock bli överfullt dit vi skyfflar snön.

Körde sen in bilen till stan igen i samband med att C slutade jobba. Dottern jobbade sent så vi lämnade den åt henne och tog själva en promenad hem. En uppfriskande promenad på ca 45 minuter. Det var ”bara” -12 grader fast det bet rejält på kinderna efter ett tag.

20180121_083723.jpg

Om man ska tro bilden ser vi ut att bo mitt i skogen 🙂

Min mamma fyllde år igår så vi skypade lite. De var på väg till en restaurang på La Zenia med några vänner. Känns bra att de tar hand om vårt hem tills vi blir mer ”långvarande”, vilket jag hoppas inte är allt för långt fram i tiden. När vi kom hem började vi med mackorna. Det blev räkröra. Helt ok, inte mer.
Det spanska bubblet var det dock inget fel på 😉

20180120_200953.jpg