Då var denna vecka slut. Avklarat det spännande luciafirandet på jobbet. Varit på ”den andra sidan” istället för att komma som förälder och bara sätta sig ner och titta.

I fredags tog jag 2 av barnen med mig ut innan jag och de skulle hem. Det blev ca 1.5 timmar i snön. Då är det ju bra med lite snöskottning, eller hur? Här är klockan bara 1430 och ljuset är helt och hållet starka strålkastare.

 
Eftersom det snöat på jobbet så hade det ju även snöat hemma. Jag slutade först så det var bara att fortsätta skotta. När det var klart kände jag att jag rört mig nog denna fredag. Inväntade mannen och sen åt vi lite rester från igår. Senare på kvällen tog vi fram lite av det som fanns hemma.

20171215_212817.jpg

Lördag hade vi vinprovning med några vänner. Vi brukar köpa 6 st små flaskor rött eller vitt vin. Tyvärr är ju utbudet inte så stor när det gäller de små flaskorna.  Vi åt sushi till de vita vinerna och ost/kex till de röda. Trevlig kväll och vi var alla överens om vilka vi gillade mest.

Idag (söndag) har vi handlat det mesta till julafton. Även veckans mat är klart. Nu blir det en film och äta upp resten av osten och kexen. Är ju lite dumt att låta det gå till spillo 😉