Vad skönt med lördag. Sov ändå till 0700 och det är sovmorgon för mig :). Kaffe i muggen och datorn i knäet. Lite tvagning senare och man är redo för dagen. Tyvärr är det vattenpölar och glashalt ute. Det var snöstorm i torsdags och fredagen var det snöslask..
Blir inte klok på detta väder. Gillar som sagt inte vinter, men ska man ändå vara här i vinterlandet så vill jag ha snö, inte snöslask. Det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man slutar

20171121_121627.jpg

Veckokvällarna denna vecka har tillbringas hemma. Efter att under dagen varit i en hög ljudnivå är det skönt att komma hem till tystnad. Eller ja, tyst är det inte, men vi har inga småbarn som ska ha uppmärksamhet. Våra klarar sig galant utan min inblandning 🙂

Eftersom dottern är ledig ikväll och sonen ska vara hemma ska de laga middagen ikväll. Maken ska oxå hjälpa till.  Det blir min ”present”. Jag ska sitta och dricka drinkar i vardagsrummet under tiden (eller kanske inte). Känner jag min familj rätt får jag nog vara tillgänglig för att ge råd.

Har förlängt Babbel`s Spanskakurs. Har inte varit så aktiv att göra nya kurser. Har mest övat på de glosor jag haft hittills. Blir så mycket roligare när man förstår mer saker i Spansklandet.

I övrigt har veckan gått fort. Vi ser ett program på tv som heter ”Escape to the chateau”. Att det finns människor som är villig att göra det de drömmer för är så inspirerande. Vi har väl iofs börjat planera för vår del men än återstår det lite att ta tag i..

el-sol-tiene-frio-1